Villa Maria x Level up

Geschreven door
Yana & Jurgen
december 17, 2021

Villa Maria,
De locatie waar dr. Frederik Kao enkele jaren terug met liefde aan de opbouw van zijn dokterspraktijk is begonnen. Op deze locatie bouwde hij respect op bij menig patiënten van Kalmthout en omstreken. Nam hij de tijd, luisterde, en zocht naar een aangepaste oplossing voor elke patiënt en zijn/haar problematieken.

Ondertussen vertrok dr. Frederik Kao uit deze karaktervolle woning en liet hij plaats voor…

Level up!

Twee gedreven kinesisten, Yana & Jurgen, staan te popelen om hun manier van werken te verweven met de filosofie van de gekende zorg in Villa Maria: Een kinepraktijk waar de patiënt niet zomaar “de volgende in rij” is, maar waar er echt wordt gekeken naar het individu, waar er rekening wordt gehouden met ieders persoonlijk kunnen.

Een kinepraktijk waar de patiënt niet zomaar “de volgende in rij” is, maar waar er echt wordt gekeken naar het individu, waar er rekening wordt gehouden met ieders persoonlijk kunnen.

En zo hopen wij om de liefde die Dr. Kao voelde voor Villa Maria en (nog steeds voelt voor) zijn vak te verweven en op hetzelfde elan verder te zetten in deze prachtige, inspirerende locatie????.

Hopelijk tot snel!

Yana & Jurgen

Als fietser sterker uit de winter met krachttraining.

Tijdens de winterperiode spendeer je vaak iets minder tijd op je fiets, maar dat is net de periode om een goede basis te leggen voor het nieuwe seizoen dat er aan komt… Dit kan je dan makkelijk aanvullen met specifieke krachttraining voor het fietsen.

Ben jij klaar om te lopen?

Een “blokske rond” joggen, LEKKER MAKKELIJK. Je trekt je sportkleren en loopschoenen aan, muziek in je oren, je trekt de deur achter je toe et voilà, je bent weg!

Lopen is leuk, toegankelijk voor iedereen en betaalbaar. Je kan een klein rondje of een grote toer gaan lopen én je kan dit makkelijk op elk moment van de dag doen.

Je begrijpt meteen waarom zo veel mensen gaan lopen tegenwoordig 😉.

Maar, is jouw lichaam er wel klaar voor, om te lopen?

Lage rugklachten tijdens het fietsen.

Iedereen die fietst, hoort in zijn omgeving wel eens wielrenners klagen over pijn aan de rug tijdens het wielrennen. Abnormaal hoeft dit niet te zijn volgens de wetenschap! Uit onderzoek blijkt dat bij 58% van de wielrenners op UCI niveau lage rugklachten voorkomen. We kunnen dus wel stellen dat lage rugklachten een ware plaag is voor wielrenners.