Some
stories

"

Met aanhoudende schouderpijn aangeklopt bij Jurgen. Op de 1e afspraak nam hij ruim de tijd om het probleem te begrijpen en doorgronden en had daarbij geen schrik om de diagnose van de dokter bij te stellen. Dankzij een combinatie van dry needling, massage, mobilisatie en een zeer afwisselend oefenprogramma, heeft hij mij zeer goed geholpen. Ondertussen kan ik weer hetzelfde sporten als voorheen, pijn & klachtenvrij.

Helga R.
"

Best in business voor elke sporter. Level up heeft alles wat een sporter nodig heeft voor zowel competitie als niet-competitie gerichte gerichte atleten. Doormiddel van een screening krijg je een persoonlijk afgestemd schema om blessures te voorkomen en te werken aan je zwakke punten. Hun infraroodthermografie is zelfs uniek in België! Zo kon ik het voorbije seizoen zonder rugklachten doorkomen. Werk je naar een specifiek doel? Door hun sportmassages inclusief dry needlling ben je meer dan klaar voor jouw hoogdag. Level up will level up your game, believe me!

Niels V.
"

Yana heeft me al vaker uit de nood geholpen. Toen ik een spierscheur had in mijn been, toen mijn nek geblokkeerd zat, … Ook als ik last heb van mijn rug staat ze steeds voor me klaar. Zelfs tijdens een wedstrijd staat ze klaar om mij te helpen. #myphysio #bestphysio

Kim J.
"

Als recreant tennisser nam ik deel aan een tornooi, in verschillende reeksen. Elke dag een match op het programma, met al snel stijve kuiten en last aan de achillespezen. Overbelasting! Zonder behandeling was het niet mogelijk om de competitie verder af te werken.

Jurgen had een volle agenda, maar nam mij er toch ‘nog effe bij’.

Met een combinatie van een stevige sportmassage en een dry-needle sessie lapte hij me heel snel op, zodat ik de dag erna de volgende match kon spelen zonder fysieke problemen.  Na elke match een volgende beurt: zo kon ik verlost van de pijn het hele tornooi uitspelen.

Jurgen gaf me ook nog nuttige tips mee qua opwarming en stretching, maar ook een set oefeningen om dagelijks te doen (en zo de last in mijn achillespees minimaal te houden).

Peter C.
"

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Jurgen en Yana. Ze hebben met Level Up Physio een project dat hen boeit en dat enthousiasme stralen ze uit naar mij. De massages, de dry needling en de opvolging van de injury preventie oefeningen zijn altijd zeer strikt. Als topsporter vind ik bij Level up het complete plaatje dat mij naar een hoger niveau kan sturen! Zeer innovatieve projecten zoals de infrared thermography maken het telkens weer boeiend. Jurgen en Yana zijn echt een topteam dat me telkens weer verrast met nieuwe ideeën! Een absolute aanrader.

Julian S.